kwaliteit en doeltreffendheid bewezen.

TFM-Cabine

TFM staat voor Thermo Fysische Methode en is jaren geleden in Zwitserland ontwikkeld, gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer. TFM heeft wereldwijd tot op heden haar kwaliteit en doeltreffendheid bewezen.

Centraal staat de actieve bewegingstherapie. Je voert liggend een doelgericht en verantwoord oefenprogramma uit in een verwarmde cabine. Hierdoor worden probleemzones zoals taille, buik, billen, heupen en benen slanker, strakker en gladder.

De methode bestaat uit het doen van specifieke oefeningen in een verwarmde cabine. Hierdoor worden probleemzones zoals taille, buik, billen, heupen en benen slanker, strakker en gladder.

Hoe gaat het in zijn werk?           

                           

Twee maal per week volg je een half uur durend oefenprogramma, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 38ºC is. We beginnen met een basisschema voor buik, billen en benen zodat je lichaam voorbereid is op de volgende schema’s die op maat gemaakt worden en dus gericht zijn op jouw probleemzones. Je persoonlijke programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd.

In de cabine zitten hand- en voetlussen die voor weerstand zorgen tijdens de oefeningen waardoor je intensief maar comfortabel traint en afslankt op de door jouw gewenste plaatsen.

De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar jij dat wil. De oefeningen zijn niet zwaar en iedere vrouw, ook de wat oudere, kan ze met plezier uitvoeren. Uiteraard gebeurt dit alles onder onze professionele begeleiding in een rustige ontspannen sfeer.

De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten verminderen.

Als het, door jou beoogde, resultaat bereikt is, kun je bij Sports by CeRa blijven sporten om je figuur en conditie op peil te houden.

Wat kun je bereiken?

Door de gerichte oefeningen vindt er plaatselijke of totale figuurcorrectie plaats, maar je bereikt nog meer:

  • je conditie verbetert aanzienlijk
  • je zult meer energie hebben en vitaler zijn
  • je spieren zullen sterker en steviger worden
  • je doorbloeding verbetert en je cellulitis vermindert.