stimuleert de verwerking van afvalstoffen.

Ozon-Cabine

Tijdens de infrarood/ozontherapie worden je huid en spierweefsels echt verwend. In de cabine hoef je geen oefeningen te doen, je kunt er 20 minuten heerlijk relaxen. Met als resultaat: een mooie, strakke en gladde huid. De infrarood dringt door naar je spieren en de ozon stimuleert de verwerking van afvalstoffen.

De ozon zorgt er voor dat je stofwisseling op gang wordt gebracht. De combinatie van bewegen en de ozontherapie zorgt er voor dat je huid elastischer wordt. Bovendien wordt zo het sinaasappelhuid effect op doeltreffende wijze tegengegaan.

Ozon helpt ook bij doorbloedingsstoornissen. Doorbloedingsstoornissen, zoals bijvoorbeeld krampen in de kuiten, prikkelingen in de ledematen, duizeligheid of hoofdpijn kunnen door de ozontherapie verminderen.

Voor veel migraine patiënten is ozon een dankbare oplossing die de aanvallen beduidend vermindert.

Hoe gaat het in zijn werk?           

In de ozoncabine ondergaat u een rustgevende huidbehandeling op basis van lichaamswarmte en verrijkte zuurstof (ozon). Tijdens de kuur zullen de poriën geopend worden door de warmte waardoor ozon makkelijker wordt opgenomen door de huid.

Door de huid komt het via de bloedsomloop tot in de verste bloedbanen waardoor de bloedcirculatie en drainage geoptimaliseerd kunnen worden. De juiste hoeveelheid ozon zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden afgestoten waardoor de huidcellen meteen opnieuw aangemaakt worden.

Dit alles is belangrijk om er voor te zorgen dat u niet alleen afslankt, maar dat ook uw huid zich gaat aanpassen aan uw slankere lichaam.

  • Ozon draagt bij aan de vermindering van cellulitis
  • Ozon is bacteriën-, virus- en schimmeldodend
  • Ozon helpt bij huidproblemen als acne en eczeem
  • Ozon maakt de huid mooier, elastischer en gladder
  • Ozon helpt bij chronische vermoeidheid
  • Ozon helpt tegen reuma